day 'n' night

Jello!
Den här veckan har sommarjobbs-sommaren fått sig en racerstart med utförsäljning i Uppsala och sen massa extra inhopp. Kul är det men trött i fötterna blir man. Införskaffade mig ett par ombytesskor på lunchen idag så fötterna skulle få smaka på något annat. Något trätoffelaktigt från H&M. Riktigt trevliga.

Men så klart obekväma de med efter 3 timmars spring. Hårt liv det där med att jobba med fashion och försöka se bra och inspirerande ut hela tiden :P  Tips någon? (och säg för gutts skull inte gåriktiga gymnastikskor eller floppatöfflor..)

Håller annars på med bilderna från bröllopet förra helgen. Svårt. Vill ju vara på topp och pigg så man gör sitt allra bästa och inte klantar till det. Rätt stor dag för de inblandade liksom. Tänkte bjussa på några favoriter i svartvitt för jag antar att det finns någon där ute som dör av nyfikenhet.. Am I right Ida?






Om ni bara visste hur fina ni är!

Ps. Så himla mycket tack för kommentarerna om filmen. Go bitar är ni allihoppa!

Kommentarer
Postat av: Sara

Grymma bilder! Lyser kärlek! :)

2011-06-10 @ 05:30:15
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: severina

du är en sådan duktig fotograf, lilla fi! och ett tips från en butiksveteran (nåja): dr martens. hej och hå. har aldrig jobbat i skönare skor, och då har jag ändå jobbat i foppisar på café! de har räddat mina fussingar. stor puss, kom till götet snart!

2011-06-11 @ 17:15:05
URL: http://severina.blogg.se/
Postat av: Frida

spänner i kinderna vad detta är fint! hjeelp!

2011-06-11 @ 21:37:21
URL: http://styrsel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0