Konstfacks Vårutställning 2011

Var för våran del lite utav ett vi kom , vi såg, vi segrade spektakel. Eller inte. Snarare vi kom, vi drack vin, vakterna tyckte det ar sent och låste utställningshallarna.

Lite kunde vi se eftersom alla som går på skolan har taggs och nycklar men inte allt. Fast vi hade nog inte orkat med att kolla och ta in allt på samma gång heller. Oj så mycket fint och bra och ganska mycket halv-bra också som sig bör på en konstskola. All konst är inte till för alla.

Som vanligt intresserade jag mig mest för att fånga vackra människor på bild istället för växtfärgade tyger, pallar gjorda av skräp och diverse annat jox.




Glöm fixi biken och mustaschen! En BiB rosé är vårens hetaste modeaccesoar för övrigt. Kombinera gärna med chinos med 50-tals snitt och ett par beiga strumpor så är du på banan. Garanterat.


En klassisk KF-rumpa. Bleka Levis 501or, koffein och viktig lapp. Kan även vara inköpslista, recept på Herman (surdegsbröd) eller kvällens program. Moderiktig pose med korsade ben för en smalare siluett.


Jag körde istället på en klassiker i konstsammanhang. Rött som revolutionen! Fast mina nerver klarade inte av att  hantera det röda vinet för ack så många favoritplagg som gått ett bittert öde tillmötes av den lömska drycken.


Julias nerver var däremot i styr.




Klassens andra Sofia. Eller Fiddeli som det fick bli för enkelhetens skull. Sommarens andra bröllop jag får äran att deltaga på. Som fotograf den här gången.



Söt, sötare, Josie! Hepp! Hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0