PHOTO A DAY : SOMEONE YOU LOVE

..ingen överraskning direkt att det blir en liten bild (eller fyra) på Charlie.

Tycker om dig på mossa i misterhults skärgård, på en söndag i onepiece, på pokerkväll i parken och på festival i randigt.


Kommentarer
Postat av: AMANDA

sv: haha, absolut, min mamma är allt bra hon! :)

2012-04-01 @ 18:40:18
URL: http://amandaawiberg.blogg.se/
Postat av: jessikaaa - FOTO

Nu är Veckans blogg avslutad, gå in och kolla om det var du som vann :) http://pphotographer.blogg.se/2012/april/i-will-be-here-to-the-end.html#comment

Om inte, gråt inte min vän, det kommer upp en ny chans imorgon kl 12.00, anmäl dig då igen! :)

2012-04-01 @ 19:10:21
URL: http://pphotographer.blogg.se/
Postat av: severina

ja, självklart förstår jag att du inte menar något illa! jag blev bara väldigt ledsen av meningarna "Man har ett val. Vara glad och nöjd med det livet har att ge eller gå runt missnöjd." och "tycker inte att du ska vara bitter på håret längre. Det är superfint och kommer bli finare!!!".



jag är som sagt nöjd med livet i övrigt, men håret är jag väldigt ledsen över. det är nämligen inte alls säkert att det växer ut igen enligt trikologen, det är jobbigt att inte veta. så är det ju med håravfall. allt kan ramla av, eller så håller det sig ungefär såhär tunt, eller så blir det litelite bättre, eller så kommer det tillbaka helt (jag håller tummar och tår och hoppas och tror att det gör det!).



det ser inte heller lika fint ut irl som det är på bilden, där hade en frisör stylat det och jag hade massa produkter i, det har jag aldrig annars (får t ex inte använda hårfön. Eller platt/locktång. Eller några produkter som innehåller silikon, vilket är väldigt svårt att hitta.)

i verkligheten hänger det liksom i små testar här och var, och man kan se rakt igenom det för att det är så tunt. men det skulle jag aldrig lägga upp en bild på, det är för jobbigt.



det är inte bra att tolka in för mkt i mina bilder heller. jag ser sur/ledsen ut på många bilder, mest för att jag hatar att le på bild. även om jag har världens bästa dag kan jag lägga upp surbilder! du såg ju inte så glad ut i inlägget med mica-klänningen, så blire ju ibland när man posar lite argt men snyggt (heh).



men tack för omtanken gulle du, det är fint att du bryr dig! <3 jag har det finfint, mitt enda problem är i princip min lilla jävla tupé!



kram, ta hand om dig fina. hoppas att vi ses snart!

2012-04-01 @ 21:21:26
URL: http://severina.blogg.se/
Postat av: Angelina

sv: jaha okej :)

2012-04-02 @ 16:07:28
URL: http://leath.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

svar: Jag har pluggat till (musik)lärare, men tog examen nu i juni. Plugget jag gjorde nu var av eget intresse :)

2012-04-03 @ 09:07:41
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0