Cupcake Skills.

I söndags fikade vi lite födelsedag i efterskott. Jag skulle bestämt lyckas med cupcake frostingen (muffinsglasyr på ren svenska) den här gången. Googlade sönder internet i jakt på ett recept som inte smälter, inte rinner av, inte smakar sunkigt. Och skam den som ger sig!

Med 50 gram lätta bordsmargarin som vispas ihop med 50 gram Philadelphia. Sen ner med inte mindre än 5 deciliter florsocker och vispa ihop.

Man kan med fördel göra glasyren innan man bakar själva muffinsen och låta den vila och sega till sig i kylen någon timme. Jag lät den till och med få vila i spritstuben i kylen. Ibland är man visst ett geni..

 

P.s. fördel att inte glömma smaksättningen. 1 tsk vanilj eller ett stänk whisky, krossade frystorkade hallon (de ut flingpaketet) osv..



image description


Kommentarer
Postat av: Petra

Så tjuusigt du!

2012-01-09 @ 20:08:05
URL: http://kompromissen.com
Postat av: Johannas Ordsamling

å vettu va?

fullkomligt fantastiska blev det ju! :D

2012-01-09 @ 22:18:21
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Och dom smakade fantastiskt!

2012-01-11 @ 08:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0