Mini shower

En liten träff med bästis, storasyster och en till kompis. Ute vid picknickbordet på innergården slog vi läger med mozzarellapaj, örtsås, lemonad och som final kaffe, cupcakes och småkakor.Allt gick förstås i grönt även om det mesta blev det av en slump. Tacksamt att matcha naturen runt om.
 
Solen hann vandra en lång bit över hustaken innan alla rullade vidare. Supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Flikk

Även fast man är askass på att kommentera måste jag säga att du tar så grymt fina bilder. Lätt den snyggaste bloggen man läser just nu ;)
Hoppas annars allt är bra med dig Sofia, vi saknar dig här nere i Lund, fast stockholm å resten av sverige verkar behandla dig väl ;)

Svar: Hej Åsa!Men tack! Gutt att få höra såna saker. haha, speciellt efter idag som tycks gå käpprätt åt xxx

Jag har det annars väldigt fint i Sthlm. Borde absolut inte gnälla på mitt liv så som jag gör i nästa inlägg. Men man kan inte vara på top jämnt. Måste lämna över tronen till någon annan då och då liksom. Saknar studentlivet en hel del och att kunna cykla överallt. Äta finmiddag för 40 spänn och alltid ha folk att hänga med. Det va tider det! <3 hur lever ditt liv?
Sofia Åkerstedt Rosendahl

2012-07-29 @ 18:30:46
URL: http://flikkblog.tumblr.com/
Postat av: Flikk

Mitt liv går lite upp och ner och från och till ;) Men inget man inte kan komma över. Haha, jag saknar också allt det där, hänger inte på wmls längre :/ Men ja, livet går vidare! :P (WIIIE MASSA SMiLEYS!)

2012-07-30 @ 07:04:11
URL: http://flikkblog.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0