Myrorna i skäris

Åkte på en rejäl shoppingrunda med Coco. Lilla missförståndet gjorde att vi var uppe tidigare med tuppen än det från början var tänkt och tog ett tåg ut till förorten. Bra det för väl inne på Myrorna i Skärholmen förlorade vi oss i skatter från svunna årtionden och skämmesplagg vi en gång haft själva. 
 
Lee och Fornarina-jeans med 2 cm lång gylf, syntetskjortor, musse pigg tröjor och bleka klänningar våra mammor burit tillsammans med en liten väst utav skinn på det glada 90-talet. 
Fyndade lite glas till samlingen med udda glas och två spel som kan vara roliga att hitta i någon av sommarstugorna vi sporadiskt hänger i. 
 
 
I Skärholmen lockades REAkärringarna fram i oss och olika taktiker diskuterades över en kaffe innan vi gav oss in i matchen. Visst det är ju trevligt att få betala mindre för en vara som har ett högre värde men fast nä.. Stökigt, inga storlekar och sen använder man det ändå aldrig. Fyndade hur som helst ett par haremsbyxor / bajspåsebyxor / föda Jesus & Mohammed-byxor / ja kärt barn har många namn-byxor på Monki. Bär dem med stolthet i skrivande stund så det var väl investerade pengar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0