Jul-feeling

Finns det något mer julstämmningshöjande än en hederlig julmarknad? 
Glögg, lussebullar, kransar och något litet band som jazzar loss på bjällerklonk och räven raskar. Vi hittade en på väg till Waldemarsudde.
 
På Ektorpets bakgård sprang servitriser i tomteluvor och serverade kaffe och glögg. Urmysigt. Tyvärr inte så mycket att välja på om en inte äter korv, skinka, palt och sylta men stämningen fick vi i alla fall innan vi kilade in för att kolla på Lars Jonsson utställningen. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikael

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

2012-12-03 @ 19:10:46
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0