Konstfack in my heart!

Som uppstart till examensarbetet vi skriver nu i vår visade vår kursledare den här filmen.
Det bådar gott. 
 

07.01.2014

Twentyfrikkinseven. 
Började med kalle fixad-frukost och paket innan terminens första föreläsning och seminarium. Blev bjuden på både semla och kaffe av fina buddies i skolan och på kvällen myste vi med plockmat, god öl och såg Känn ingen sorg. 
Fab! 
Vinter, Höst eller Mittimellan

 
 
 
 
 
 
 
 
Lindesbergstrakten
2013 - 12 - 28

Det nya året


För tredje året i rad och fjärde gången totalt ringades ett år in på Kronis i ljufva Guldsmedshyttan. 


I år var det knytkalas och den ena läckerheten efter den andra slukades. Det bjöds på frågesport om det gångna året som de tre klurigaste i gänget hade pysslat ihop. HistoriaMåns, journalistAdam och den allmänt bildade och fantastiska Erik. 
Priserna i tävlingen var skänkta av Mami som fått alldeles för många presentkorgar med godis till jul samt det hedersamma förstapriset som bestod av ett pepparkakshus i Pridefärger som vi under glädje och julefröjd pysslat ihop några dagar innan jul. 


Mina lagkompanjoner och jag förlorade med 1poäng som tur var. 
Till efterrätten bjöds det upp till livemusik från två olika bandkonstellationer. Älskar det här med att omge sig med kreativa människor. Gertrude Stein visste vad hon höll på med. 

Till tolvslaget skanderade Leion den kända dikten av Tennysson som även teckentolkades med bravur av Julia. Ring klocka ring! Sen poppade champangekorkarna högt och lågt och Anton vars satellitklocka gick 10 sekunder efter den spontana nedräkningen beklagade sig. Vi andra beklagade att han nu är tvungen att leva 10 sekunder efter alla i ett helt år. För hur tar man igen tid? 2014 inleddes med ett bubblande dansgolv, hjärtliga kramar och frejdigt skålande och skrålande änna in på småtimmen och arla/postens morgonstund. 2013 som vi nu lämnat åt historien kallades för - det oförutsägbara året - och med facit i hand har det varit ett år kantat av oförutsägbarheter, nya bekantskaper och kul händelser. 
Vi kom fram till att 2014 får bli - det bejakande året - med slagorden Säg JA, säg TACK, gör det NU. 

RSS 2.0