Det är ju ingen struktur alls på årstiden..


Söndag


Lite blandade bilder från veckan.

I skolan är det slutspurt innan FoU-veckan. Den innebär att inbjudna pedagoger och andra kommer till Konstfack och lyssnar på massa föreläsningar, seminarier och elevpresentationer. Det sistnämnda är vi 2or som håller i.. Pirrigt!

Inte för att jag behöver oroa mig för att säga fel då vi är i Ramundberget då (!!!!) men ändå. Den här veckan kommer bli galen.

För övrigt är jag så grymt nöjd med kameran i min telefon! Ryggen tackar och bockar över att systemaren inte släpas med lika ofta. Men säg till om jag blir för lat! Och gärna om ni vill se/läsa något särskilt. Lova?!


Lördagsnöje

Vi såg Järnladyn. Kan rekommenderas av många anledningar men främst på grund av Meryl Streep, Jim Broadbent och ett vackert bild- och färgspråk.


Fredag.

På griffin steakhouse. Schteeeek...

 


Pluggpaus med Moset.


Jag vill få plötsliga magiska talanger som stickar färdigt nu.


I heart you.

 

 


Glad alla stjärtans dag på er!

 

 


Långpromenad till Långholmen.

..har märkt att det inte går att kommentera de inlägg jag publicerar via blogg.se appen. Någon mer som har samma problem o vet hur man löser det?

Tillsvidare får ni gärna lägga in kommentarer o svar i något inlägg som går att kommentera :)

 


Hemma-fest, vin-vantar, svengelska och lagom falsk allsång sammanfattar lördagen ganska bra.

 

 


Vinterland

Den här perioden är Stockholm ganska oinspirernade när det gäller fotograferandet. Folk har tjocka kläder på sig eller håller sig inne. Grådiset är ett näst intill konstant tillstånd och längtan efter vår är olidlig. Fikastunder dokumenteras med telefonen och stor-kameran gillar inte frimärksstora snöflingor.
Så håll ut! Idéer och planer smids.

Men tills vidare kan de få själar som är utrustade med en äppletelefon och Instagram kan följa min där: Sofosia
och jag passar på att säga att bilderna kommer dyka upp på båda ställena så ingen behöver känna att de missar väsentliga delar ur mitt fantastiskt inspirerande liv bara för att de inte har en snobbig telefon..
<3

Grattis lilla blogg!

Två hela år av fotande och skrivande. Fort gåre..
Att få komma hemhem.

 

 


Molnfabriken

 

 


RSS 2.0