Day 07 – Your best friend(s)

Är lyckligt lottad med många fina kompisar och några riktiga vänner. Det känns fel att behöva välja bara 1 för det finns en vän till varje tillfälle. 
 
Charlie - min bästbästbästa vän men ptja. Det är ju på ett annat sätt. Fusk!
 
Moa - Min bästie! Här hängt ihop sen min första dag på jorden. Typ. Grannar, lekkamrater, ridlägerbuddies, festprissar med mera. Min sistah!
 
Lilla fingänget - De som vi åker på festival med, skidsemester, firar alla de viktigaste högtiderna (valborg, midsommar och nyår) med. Som i grund och botten består av finaste Petran och Severinan, Charlies häng från plugget i Kalmar, bästa Adam från min gymnasieklass och massa respektive, kusiner och gästspelare.
 
Under fingänget gå också Fantastiska4an från Kosta. Lilla Blowjobbersarna som förutom mig och Petra innefattar AndyCandy Punkfläsk och Ellen Pellen Kantarellen. Meep meep! Vi hängde massor under ett år och ses nu för tiden endast vid utvalda tillfällen. Samma goa känsla ändån. <3
 
 
Johanna & Angelica - Mina fotobuddies. Där idéer byts och utförs. Noll prestige bara massa skoj.
 
Ida - En gymnasiekompis, danskompis och festkompis som bor kvar i hemstaden med sin superfina familj. Hade den goda smaken att gifta sig förra sommaren så en fick träffa massa gamla vänner och planera rackartyg med lillasyster Elin. Också en sån en kan smsa och träffa 1 ggr/år och det är inga konstigheter med det.
Sickna spiror! 
 
och sist men inte minst de otroligt vettiga individerna jag lärt känna på Konstfack och några kollegor jag lärt känna på Boomerang som peppar vardagen och gör det typ as-kul att göra dödsmasker, skriva pejpers, rödlappa varenda tag i butiken och tillåmed stänga butiken 20.15 en fredag.
 
Gobitar! Älskarerallihoppa!
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

PUSS!

Svar: <3
Sofia Åkerstedt Rosendahl

2012-08-01 @ 00:39:57
URL: http://kompromissen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0