Den där guldkanten.

Något av ett favorit göra jag har är att äta frukost. Gör man det ordentligt är det lätt dagens bästa mål tätt följd av efterrätt..
 
Att slänga ihop en hotellfrulle hemma med allt man har och lite till, lägga upp fint, blommor på bordet, fin glasen och avsluta med kaffe är ett litet guldkantstips så här på måndagskvällen. 
 
Lite mittemot tid med sin sambo är aldrig fel. 
 
Lite kvarlevor av en Brie, frukt och tomat. 
 
Ägg. Lyx!
 
Mamis hemgjorda hallon-vinbär-rabarber. 
 
Juice i egenblåsta glas. 
 
Stulen jasmin i en flaska.
 
och så kronan på verket. Lite Zoega Blue Java och en ballerina kladdkaka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0