Josefhine pt 3

Drabbades av ett plötsligt infall av inspiration och gick igenom gamla bilder. Hittade några oredigerade på min coola buddie Josefhine som vi tog en solig dag i april 2011 att ta tag i. Här är de som är publicerade tidigare Josefhine pt 1 Josefhine pt 2 
 
Och dessa är helt nyredigerade med viss utveckling sen 2011 och tur är väl det! Lärorikt att blicka tillbaka på gamla grejer, göra om och göra rätt, eller annorlunda i alla fall.
 
 
 
 
 
 
Alltså, så vacker!
 

I sviterna efter vardagsfirande

 
 
 
 
 
Klychigt att säga men det är himla trevligt med blommor & ljus på strategiska platser. En av mina bättre inredningsidéer är att sätta värmeljus i rena glasburkar med kanter. Det blir väldigt vackra skuggor av dem. 

Allahjärtansrosendoftandedag

Sammanfattning av årets best kommersiella dag/helg. 

Ja att alla hjärtansdag inte blivit en officiell helg än är ju beundransvärt med tanke på hur mycket ståhej och extra rosor och choklad butikerna köper in. 
Jag är kluven i min uppfattning och fenomenet då konsumtion endast leder till förödelse men samtidigt är det fint med en dag som är tillägnad att tycka om. Eller ja, enligt en snabb empirisk undersökning på Facebook verkar det vara en dag som killarna köper rosor till tjejerna och tjejerna köper underkläder till sig själva (heteronormativt, mossigt och såååå gammalt!). 

I vårat underbara jämställda förhållande överraskningsstädade jag lägenheten och piffade med blommor hela morgonen och sen jobbade på Boomerang till 20:15. 
Där tog Kalles fixande vid och blommor, trerätters + bubbel levererades. Kunde hänt en helt vanlig fredag oxå om andan fallit på. Men som sagt, skönt med en spark i röva och en skål för ett fint förhållande som ska hålla i många år. 

Tack Charlie för att du inte ger mig fårskinnstofflor och diamanter utan är fin, mysig och go 365 dagar om året. 

Ber om ursäkt för brusiga mobilbilder.

När Stockholm beter sig bra

 
 
 
 
 

Glædelig Valentinsdag!

Postade den här bilden på instagram igår men då bloggen till viss del funkar som ett arkiv, en dagbok, ett minne får den kategoriernas här oxå. Ni får ursäkta min tjatighet i så fall. 
För ett år sen imulsköpte jag en burk färg och kletade i håret. Tänkte att jag skulle överraska Chalie på alla hjärtans med en ny kaxig look. Poppis! Sen blev det tre brukar till innan året tog slut. Inte så ofta för jag gillar till viss del när det bleknat till orange oxå. Är sugen på att gå till EKO-frisören på Kungsholmen och be dem blanda en henna i rätt färg. Det känns som det enda rätta men once you go henna it's no turning back så därför testar jag och känner efter med toningar någon gång till. 

Redhead selfies i kronologisk ordning! En kan se hur det bleks och sen blir rött igen. Magic.

Inspirationsdate

Efter en period av gråväder och frusna fingrar behövs små samtal över en kopp kaffe och spontana fotograferingar på vackra södergator. 
 
 
 
 
Mosebacke & Johanna

Les Fables pt 1

Förra veckan gjorde jag ett fotouppdrag för en vän som driver ett litet klädmärke uppkallat och inspirerat av fabler, djur och varelser. Här är en del av resultatet. 
 
 
 
 
 
Foto & Redigering: Sofia Åkerstedt
Kläder & Styling: Les Fables, Mikaela Assmundsson
Modell & Makeup: Cecilia Magnusson
 

Lite godbitar från Stockholm furniture fair 2014RSS 2.0