lite bilder som halkat efter.

Från en mysig söndag i december på Waldemarsudde.

Soundtrack: Brad Mehldau - blackbird.



Så vackert att mitt musikhjärta blöder för alla missade
speltimar och min omotivation i unga år.
I nästa storlek på lägenhet ska jag banne mig ha ett piano.
Ett välstämmt.













Kommentarer
Postat av: johanna

Hej Fia! ja det blir nog för+grundskola, arbetet med barnen, det pedagogiska väger nog över ämneslärar grejen, har märkt att jag är intresserad av mobbningshantering, barn med problem osv vill göra något åt det, och det tror jag man gör bäst i de yngre åldrarna innan det är för sent! Har lite funderingar på att bli specialpedagog senare...

Kommer fortfarande pyssla med det kreativa hemmavid och så. Men det känns surt oxå skulle ju gärna vilja läsa massa bild också. hm.

Funderar du på att gå en "ren" konstfacks utbildning? ja det är som du säger att lärar grejjen är ju en trygghet och tänker ofta på om jag gjort rätt som har valt den "trygga" vägen ;)

Du det jag egentligen ville, du brukar skicka efter bilder på framkallning? tycker du något ställe har bättre kvalle än andra? ursäkta mega inlägg...tjaaa

2011-01-25 @ 16:58:59
URL: http://jonia.blogg.se/
Postat av: johanna

Såg att du tagit bort kommentaren, kanske ska skicka långa på fb istället? ;)

Okey, Crimson it is! ja eller jag menar att man går den trygga vägen som säkerligen ger jobb men som säkert kan vara kul också istället för att bara köra på något man brinner, tex nån formgivar grej stenhårt. Känns som man måste vara så otroligt motiverad/målinriktad då om man ska kunna klara sig på det! Känns mer osäkert liksom och därför fegar jag ur ;) sånt är tråkigt!

Kräm

p.s uppsala vs sthlm fotogrejs i vår?

2011-01-25 @ 18:37:00
URL: http://jonia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0