Ananaspaj

To good to be true!
 
 
150 g smält smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
 
Blanda alla torra ingredienser och sen smöret till en ganska grynig och kletig massa. Tryck ut i en form, helst med avtagbar kant.
 
1 burk med avrunnen konserverad krossad ananas
2 dl creme fraiche
1 tsk vaniljsocker
1 dl socker (skulle kunna skippas, den blev ganska söt ändå)
1 ägg
 
Rör ihop till en smet och häll ner i formen. Skiva lite färsk ananas och lägg överst i ett spexigt mönster.
200 grader i en halvtimme. Servera med glass eller vaniljsås och några skivor färsk ananas.
 
Alltså. dör. så. gott.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0