Vi är fångar i tiden

Idag är en sån dag där jag stressar för att hinna ta det lugnt. Ni hör ju hur det låter. Baklänges låter det.

Springer och skyndar för att hinna med rätt tunnelbana. Tar trappor i så få kliv som möjligt för att hinna få en kort stund för mig själv hemma innan det är dags att jobba kvällen och resten av helgen.

Är jättetacksam att jag slipper bygga på min skuld till CSN och har ett jobb jag trivs med men ibland kan det kännas kämpigt. Speciellt när man ser i kalendern att det är 8 dagar till nästa lediga dag och därefter 13 dagar till nästa lediga dag.

Att jag är splittrad, tankspridd, lättretad, trött och omotiverad emellanåt är kanske inte helt konstigt men det går över. Snart sommar och jobb efter ett schema, är jag ledig då så är jag bannemig ledig och slipper flänga tvärs över stan på helst noll minuter.







Kommentarer
Postat av: Johannas Ordsamling

Hörredu, slit inte ihjäl dig, toka! <3

2012-05-04 @ 16:27:36
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Hej, var gärna med och tävla hos mig :) Du kan vinna 300 kr presentkort hos batteriexperten.com och en valfri barntavla från dotto.se. Tävlingarna hittar du här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

2012-05-04 @ 19:21:22
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Madde and the loverboys

Vi är 6 stycken smått galna tjejer födda samma år, bor i samma håla och går i samma klass. Vi startade denna bloggen för att vi helt enkelt vill dela med oss utav allt roligt som händer i våra liv. Kolla in våran blogg och du kommer vara en loverboys diggare för livet

2012-05-05 @ 21:21:19
URL: http://loverboys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0