Popaganda - Fredag

Yes!
Äntligen årets festival med de fetaste bokningarna. En liten mysig tillställning vid Eriksdalsbadet på söder.
Top tre musik: Ms Mr, Kate Nash och The xx
Top tre festivalmys: Monki bjöd på material till blomkransar, Stockholm konstsim hade uppvisning och SM i fula jeans (Jag, Kalle och Ammy stod som enväldiga dommare och vinnaren bar ett par väldigt högt skurna, stentvättade och avslöjande)
 
 
 
Kallt?
 
..Killar i speedos, synkroniserade rörelser och sträckta spiror. Behöver jag säga mer?
 
Bra idé Monki! Fint och kul pausunderhållning att pyssla ihop sin egen huvudbonad.
 
Ms Mr från New York hoppade om kring, bjöd på goa toner och var allmänt glada över att vara i Sverige, pop-mecka, home of Robyn and beautiful people. Jaja.. Säg något vi inte vet... eheheh.
 
Var skeptisk först för jag förväntade mig en söt liten tjej med klänning vid en synt och fick istället Marit Bergman/Grynets arga lillasyrra istället. Men alltså Cheesus! Röj, feme-power och mot slutet drog hon upp ett gäng överlyckliga fans som fick hoppa runt i en stor gruppkram. Fint.
 
Festivalens enda minus: köer och brist på källsortering och soppåsar. Alternativt brist på disciplin hos besökarna. Har vi inte kommit längre?
 
Min Charlie-korv i det tacksamma toa-kö ljuset när mörkret blev förmycket för min Canon 450D som nu blivit festivalkamera och "slitåsläng" när jag uppgraderade mig till en Canon 6D.
 
Alla, verkligen alla såg The xx. Bra spelning men oxå bra att passa på att köpa öl, mat, popcorn och gå på toa utan att köa i ett halvt liv. 
 
Resten är historia som det heter. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0